avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua.Am o intrebare. Daca am un copil care in 17 aprilie 2013 face 2 ani si sunt insarcinata din nou, iar termenul limita este sfarsitul lunii mai 2013, ma incadrez sa iau incontinuare indemnizatie de crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: iulianamaria , utilizator 13:42, 8 Octombrie 2012
1. Deoarece veti naste al doilea copil dupa ce se termina CCC1 veti proceda in felul urmator:
- la terminarea CCC1 faceti o ceree catre angajator prin care solicitati incetarea suspendarii CIM si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM cu ziua urmatoare aceleia in care copilul implineste 2 ani;
- cu aceeasi data prezentati angajatorului certificatul medical pentru concediu de maternitate pentru al doilea copil.

2. Apoi, pentru a intra in CCC2, procedati la fel ca la CCC1.
Ultima modificare: Duminică, 7 Octombrie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil simo01 simo01 Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu lamurirea urmatoarei situatii: sunt in concediu de crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.Acum sunt ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie pentru cic 2 Mihaelaama Mihaelaama Buna ziua, Am nascut in decembrie 2010 si sunt in CIC pentru 24 luni. In luna ianuarie 2013 urmeaza sa nasc din nou. Voi opta pentru CIC de 12 luni. Va rog ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cic pal erzsebet pal erzsebet In legatura cu Legea prenatal sau postnanal: Daca o mama e la cresterea copilului pina la varsta de 2 ani,care ... (vezi toată discuția)