buna seara. va rog sa ma ajutati intr-o problema:am divortat in 2009 si am primit prin posta la momentul respectiv un act pe care l-am crezut a fi hotararea de divort.aflu acum ca nu este hotararea originala de divort si ca aceasta o pot lua doar de la judecatoria sect 4.as vrea sa stiu daca acea sentinta primita de mine prin posta este valabila ca un act original (adica o pot folosi in diferite locuri unde se cere asa ceva de ex.politie )
buna ziua am mare nevoie de un raspuns. sunt divortata si am primit custodia fiului meu acum in varsta de 11 ani.tatal este plecat in germania dinainte de divort.as vrea sa stiu daca sunt in pericol sa pierd copilul pe care il iubesc mai mult decat orice si care este foarte atasat de mine din cauza ca am ramas fara servici.tatal lui nu stie acest lucru pt ca mi-a fost teama ca daca afla va incerca sa-mi ia baiatul.mai adaug ca tatal sau ne trimite lunar 200 euro suma stabilita de comun acord in procesul de divort [fara a fi trecuta in hotarare e doar intelegere la nivel verbal).locuiesc cu fratele meu care are servici si ne sprijina in totalitate