buna ziua am mare nevoie de un raspuns. sunt divortata si am primit custodia fiului meu acum in varsta de 11 ani.tatal este plecat in germania dinainte de divort.as vrea sa stiu daca sunt in pericol sa pierd copilul pe care il iubesc mai mult decat orice si care este foarte atasat de mine din cauza ca am ramas fara servici.tatal lui nu stie acest lucru pt ca mi-a fost teama ca daca afla va incerca sa-mi ia baiatul.mai adaug ca tatal sau ne trimite lunar 200 euro suma stabilita de comun acord in procesul de divort [fara a fi trecuta in hotarare e doar intelegere la nivel verbal).locuiesc cu fratele meu care are servici si ne sprijina in totalitate
Nu sunteti in pericol expres din aceasta cauza. Riscul ar creste daca tatal ar vrea copilul la domiciliul sau si daca si baiatul ar dori.
Conteaza ca baiatului sa ii oferiti cele necesare, nu conteaza ai cui sunt banii.
Nu sunteti in situatia asta din vina sau dorinta dvs, nu va imputa nimeni ca ati ramas fara job, probabil sa veti gasi curand altul.
Renuntare custodie
anizi
Buna ziua! Sunt divortata de 7 ani si am custodia copilului meu in varsta de 13 ani.Tatal lui este stabilit in Australia de 5 ani si de 1 an este cetatean ... (vezi toată discuția)