avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... renuntare custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

renuntare custodie

Buna ziua! Sunt divortata de 7 ani si am custodia copilului meu in varsta de 13 ani.Tatal lui este stabilit in Australia de 5 ani si de 1 an este cetatean australian,acum imi cere custodia copilului ca sa-i obtina si lui cetatenia.Cum poate obtine cetatenia daca eu nu ii cedez custodia ptr ca imi este teama sa nu il ia acolo impotriva vointei lui daca eu renunt la custidie.Pot sa-i cedez custodia doar pe o anumita perioada? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anizi , utilizator 16:46, 18 Iunie 2011
Copilul ce vrea?
Baiatul isi doreste de devina cetatean austalian dar nu doreste sa mearga acum acolo.El nu are o relatie buna cu tatal lui,iar acesta il forteaza sa mearga acolo
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iunie 2011
anizi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori Scorpionul Scorpionul Buna Am si eu o intrebare legata de divortul cu minori. Sunt casatorit cu o cetateana romana/australiana si ea doreste sa divortam si eu nu sunt deacord , ... (vezi toată discuția)
Drepturi asupra copilului Scorpionul Scorpionul Sunt casatorit cu o romanca stabilta in australia si avem impreuna un copil care la nascut acolo si inca nu are si cetatenie romana ( eu sunt inca in romania ... (vezi toată discuția)
Recunoastere hotarare de divort din afara tarii antonescu26 antonescu26 V-as ruga in masura in care se poate sa ma lamuriti asupra pasilor ce trebuiesc urmati pentru rezolvarea acestei probleme pe care v-o prezint pe scurt. In ... (vezi toată discuția)