avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Activitate oannamiulia

Activitate oannamiulia

Răspuns la discuția Dreptul copilului
Ok.Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Dreptul copilului
Multumesc frumos.Dar daca il dau in judecata,instanta o sa il oblige sa plateasca tot din urma?Sau o sa primesc doar o parte acolo.Oricum sunt sigura ca nu ar avea de unde sa dea atatia bani,dar intreb ca sa stiu.Da o sa ma grabesc pentru ca mai am o luna si termin scoala.Vroiam sa il dau mai de mult in judecata dar nu am avut bani.Si m-am hotarat acum.
Buna ziua!Problema mea e urmatoarea: Parintii mei au divortat pe cand eu eram foarte mica,iar de atunci eu nu mi-am vazut tatal pentru ca nici el nu m-a cautat,si nici eu.De aceea as vrea sa stiu ce drepturi am daca il dau in judecata pentru ca nu a platit pensie alimentara si nici nu s-a interesat vreodata de mine.Tin sa precizez ca nu este recasatorit si nici nu mai are alti copii(asta am aflat prin intermediul unor rude care stau in oras cu el).La divort,mama nu a refuzat pensia alimentara,deci el era obligat sa o plateasca.Tin sa mai precizez ca inca sunt la scoala si sunt majora.V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta!Multumesc! :)
Multumesc frumos! :)
Buna ziua!Am fost exmatriculata in clasa a 12 a,pe semestrul 2,cu drept de inscriere in anul urmator.Eu trebuie sa fac o calatorie in Franta cu bunica din probleme de sanatate si doream sa stiu daca inscrierea din nou in anul scolar 2013-2014 se poate face doar de parinte.Adica fara sa fie elevul prezent.Repet trebuie sa fac o calatorie si vreau sa stiu daca trebuie sa fiu eu prezenta neaparat sau poate face unul dintre parinti inscrierea chiar daca sunt majora.Multumesc! :)