avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Exmatriculare. Parintele ma poate reinscrie?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Exmatriculare. Parintele ma poate reinscrie?

Buna ziua!Am fost exmatriculata in clasa a 12 a,pe semestrul 2,cu drept de inscriere in anul urmator.Eu trebuie sa fac o calatorie in Franta cu bunica din probleme de sanatate si doream sa stiu daca inscrierea din nou in anul scolar 2013-2014 se poate face doar de parinte.Adica fara sa fie elevul prezent.Repet trebuie sa fac o calatorie si vreau sa stiu daca trebuie sa fiu eu prezenta neaparat sau poate face unul dintre parinti inscrierea chiar daca sunt majora.Multumesc! :)
Cel mai recent răspuns: oannamiulia , utilizator 19:48, 15 August 2013
faceti la notar o Procură specială pe numele acelui părinte şi lăsatii si o copie de pe C.I si Certificatul de nastere.
Multumesc frumos! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exmatriculare din cauza absențelor. ma pot întoarce la liceu? Simonel23 Simonel23 Buna ziua! In clasa a 11-a semestrul 2 Aprilie, nu m am mai dus la școala, am fost exmatriculata din cauza absențelor. Am drept de reîntoarcere. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Bună..am fost exmatriculat de pe clasa a11a pentru numărul ... Gabim94 Gabim94 Bună..Am fost exmatriculat de pe clasa a11a pentru numărul de absente din primul semestru.Acum voi continua la același liceu și profil doar ca la fără ... (vezi toată discuția)
Model de contestatie pentru anularea deciziei de exmatriculare alex buzau alex buzau Buna ziua.ma pueti ajuta si pe mine cu un model de contestatie pentru anularea deciziei de exmatriculare ??sincer nu stiu ce sa mai cred .in data de 28 ... (vezi toată discuția)