avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Activitate geanina_free

Activitate geanina_free

Buna ziua! Am stabilita pensia alimentara 1/6 din venitul net realizat conform instantei. Conform contractului de muncă am salariu de baza si spor de vechime, dar in fiecare luna mai primesc ore suplimentare, ore de noapte, de weekend si prime la sărbători. Ma intereseaza daca 1/6 se stabileste doar din salariul de baza net si sporul de vechime sau se iau in calcul si celelalte sporuri, prime. Sporurile se primesc in fiecare luna, doar ca fluctueaza...intr-o luna sunt mai mari, in alta mai mici. Multumesc!
Dar daca eu platesc produsul din tara respectiva + TVA la ei mai trebuie sa platesc si la noi la vama TVA-ul sau nu, ca asta nu imi este clar? Daca ma inregistrez in ROI in scopuri de TVA furnizorul imi va da produsul fara TVa si il voi plati eu la vama in tara?
Buna ziua,

Am un SRL neplatitor de tva si as dori sa aduc niste produse dintr-o tara UE pe care furnizorul mi le da la pretul de vanzare + TVA - ul aferent tarii respective. Eu mai trebuie sa platesc Tva la statul roman? Trebuie sa ma inregistrez neaparat in ROI sau pot face import si fara sa fiu inscrisa in Roi? nu am mai facut import pana acum si nu stiu cum se procedeaza cu plata TVA-ului daca sunt neplatitoare.

Va multumesc!