Buna seara. Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema:locuiesc la casa si tocmai am descoperit ca am sigiliile taiate de la contorul electric care este montat in exteriorul curtii, pe strada, asa cum cer normele fiind montat in 2011. Cine mi le-a taiat nu stiu, nu am nici o idee macar... Sigiliile au fost montate de un lucrator venit in luna decembrie 2013 sa schimbe contorul cu unul nou, au venit si la alti vecini si au schimbat, dar pe al meu doar l-a dat jos si remontat pentru ca nu avea contor pt tarif zi-noapte cum am eu...eu nu eram acasa, dar asta mi-a spus vecinul care mi-a inmanat si procesul verbal in care se mentioneaza numerele sigiliilor. Nu a mai revenit nimeni sa mi-l schimbe nici pana astazi, s-a facut citirea la inceputul lunii ianuarie si am primit si platit facturile, iar astazi cand voiam sa vad cam ce consum am, am observat ca 3 din cele 4 sigilii imi sunt rupte..cum sa procedez? Trebuie sa vina in cateva zile si sa imi citeasca iar consumul...sa anunt eu la Cez inainte problema..sa astept? Sunt foarte speriata de urmari! Va rog, sfatuiti-ma! Multumesc anticipat.
Am fost sunata de la sectia de politie sa imi rezolv problema cu prietena.Am spus ca NU!! nu am imprumutat nimic,nu sunt camatareasa,si am cumparat doar un simplu telefon.Au spus ok ca o sa inregistreze o plangere de la "prietena" si ca o sa fiu si eu chemata sa dau o declaratie.
Buna ziua! Acum 2 saptamani am imprumutat o prietena cu 100 de ron,lasandu-mi gaj,un telefon,in caz ca nu are de unde sa imi returneze banii intr-o saptamana.Am facut acesta tranzactie ca s ao numim asa.Bineinteles nu a avut bani sa mai imi dea, a zis sa pastrez telefonul.Eu nu pre am ce sa fac cu el dar il tin deloc sa ies in lipsa.Bun! Dupao alta saptamana ma contacteaza sa ii dau telefonul ca altfel se duce la politie si depune plangere pt camatarie.Eu m-am suparat si nu vreau sa ii mai dau nici telefonul,nici nimic,chiar daca are 100 de ron sa imi inapoieze.Ce ma sfatuiti sa fac?Eu o sa le spun,ca mi-a fost vandut si nici ca o sa mai ajut pe nimeni de acum inainte in asa fel! Cand le dai esti luat de prost,cand nu le dai esti al dracu.......Va multumesc anticipat!