avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sigilii taiate contor Electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sigilii taiate contor Electrica

Buna seara. Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema:locuiesc la casa si tocmai am descoperit ca am sigiliile taiate de la contorul electric care este montat in exteriorul curtii, pe strada, asa cum cer normele fiind montat in 2011. Cine mi le-a taiat nu stiu, nu am nici o idee macar... Sigiliile au fost montate de un lucrator venit in luna decembrie 2013 sa schimbe contorul cu unul nou, au venit si la alti vecini si au schimbat, dar pe al meu doar l-a dat jos si remontat pentru ca nu avea contor pt tarif zi-noapte cum am eu...eu nu eram acasa, dar asta mi-a spus vecinul care mi-a inmanat si procesul verbal in care se mentioneaza numerele sigiliilor. Nu a mai revenit nimeni sa mi-l schimbe nici pana astazi, s-a facut citirea la inceputul lunii ianuarie si am primit si platit facturile, iar astazi cand voiam sa vad cam ce consum am, am observat ca 3 din cele 4 sigilii imi sunt rupte..cum sa procedez? Trebuie sa vina in cateva zile si sa imi citeasca iar consumul...sa anunt eu la Cez inainte problema..sa astept? Sunt foarte speriata de urmari! Va rog, sfatuiti-ma! Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:52, 18 Martie 2014
cel mai indicat ar fi sa mergeti dvs sa depuneti o sesizare la dansii.
e bine ca nu a trecut o perioada mare de timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme contor electric SimaMihai SimaMihai Buna ziua ! Anul trecut prin luna August au venit reprezentanti Cez sa verifice conorul electric si au constatat ca acesta nu inregistra consumul de 3 luni ,in ... (vezi toată discuția)
Acuzat de consum fraudulos de catre eon energie raduleo_72 raduleo_72 PE SCURT: In 08.2012 am incheiat contract cu eon dupa ce am cumparat un chiosc stradal.In acel moment mi s-a cerut indexul si atat(nu a venit nici un ... (vezi toată discuția)
Fostii proprietari furau curent. bună ziua. În urma cu 2 luni am cumpărat o casă bătrânească, ... ELEMONA ELEMONA Bună ziua. În urma cu 2 luni am cumpărat o casă bătrânească, ieri am observat că la contoar firele care intră în el sunt inodate, (tăiate și ... (vezi toată discuția)