avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme Contor Electric
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme Contor Electric

Buna ziua ! Anul trecut prin luna August au venit reprezentanti Cez sa verifice conorul electric si au constatat ca acesta nu inregistra consumul de 3 luni ,in schimb facturile si cel veneau si au fost achitate .Au intrat in casa au facut o fisa de constatare in care au scris toti consumatorii , au filmat contorul si vorbit in timp ce filmau specificand ca sigiliile sunt intacte ,dupa care au montat un nou contor spunand sa stau linistit ca totul va fi bine . In luna ianuarie a acestui an imi vine de plata 37000 lei pentru cele 3 luni in care nu a functionat contorul.Platesc aceasta suma la 2 zile dupa ce imi vine factura si consider ca totul sa terminat ,insa acum 4 zile vine un domn politist sa dau o declaratie pt ca cei de la Cez m-au dat in judecata de furt de curent ,deoarece in urma expertizei au descoperit ca pinioanele contorului au fost incalecate . Intrebarea mea e cum puteam eu fura curent daca sigiliile erau intacte?? Astept parerile Dumneavoastra cu privire la aceasta situatie . Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Luni, 22 Iunie 2015
SimaMihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: SimaMihai , utilizator 15:39, 22 Iunie 2015
Buna ziua!

E posibil sa fie un abuz din partea Cez...sau a politistilor. Sfatul meu e sa consultati dosarul impreuna cu un avocat, sa vedeti daca acuzatiile sunt fondate.

Cu stima.
Va multumesc pentru raspunsul Dumneavoastra ! Sunt foarte curios cum se va termina toata aceasta poveste in care ei ma acuza pe nedrept de ceva ce nu am facut !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"furt electricitate" buna ziua! speta este urmatoarea: in luna august 2020, se face ... Capitan Mirela Capitan Mirela Buna ziua! Speta este urmatoarea: In luna august 2020, se face inlocuirea instalatiei electrice la un apartament, procedura facuta de catre un electrician. ... (vezi toată discuția)
Adresa de instiintare !buna seara!ma confrunt cu urmatoarea situatie;am primit o adresa ... got2i got2i Buna seara!Ma confrunt cu urmatoarea situatie;am primit o adresa de instiintare de la Enel in care sunt anuntat ca s-au facut verificari la instalatia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua la toata comunitatea. am si eu nevoie de ajutor si ... cornelchipcea cornelchipcea Buna ziua la toata comunitatea. Am si eu nevoie de ajutor si un sfat cu privire la o acuzatie de catre cei de la E-ON Delgaz de furt de energie .. pot sa va ... (vezi toată discuția)