Buna ziua ! Anul trecut prin luna August au venit reprezentanti Cez sa verifice conorul electric si au constatat ca acesta nu inregistra consumul de 3 luni ,in schimb facturile si cel veneau si au fost achitate .Au intrat in casa au facut o fisa de constatare in care au scris toti consumatorii , au filmat contorul si vorbit in timp ce filmau specificand ca sigiliile sunt intacte ,dupa care au montat un nou contor spunand sa stau linistit ca totul va fi bine . In luna ianuarie a acestui an imi vine de plata 37000 lei pentru cele 3 luni in care nu a functionat contorul.Platesc aceasta suma la 2 zile dupa ce imi vine factura si consider ca totul sa terminat ,insa acum 4 zile vine un domn politist sa dau o declaratie pt ca cei de la Cez m-au dat in judecata de furt de curent ,deoarece in urma expertizei au descoperit ca pinioanele contorului au fost incalecate . Intrebarea mea e cum puteam eu fura curent daca sigiliile erau intacte?? Astept parerile Dumneavoastra cu privire la aceasta situatie . Va multumesc anticipat !
E posibil sa fie un abuz din partea Cez...sau a politistilor. Sfatul meu e sa consultati dosarul impreuna cu un avocat, sa vedeti daca acuzatiile sunt fondate.
Va multumesc pentru raspunsul Dumneavoastra ! Sunt foarte curios cum se va termina toata aceasta poveste in care ei ma acuza pe nedrept de ceva ce nu am facut !