avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate costyzc

Activitate costyzc

Răspuns la discuția Injurat, lovit, scuipat si batut
salut ce pot spune de problema de care te-ai lovit tu, mi se pare foarte normal sa depui plingere in termenul legal prevazut de art.284 cpp.adica in 2luni la sec.de pol.in zona unde locuiesti, impeuna cu doi martori de incredere din grupul in care te-ai alaturat ulterior care sa te sustina pina la capat pt ca nu ai ce pierde iar daca pe linga lovituri ti-a distrus hainele cu care erai imbracat e clar ca trebuie sa soliciti daune materiale si morale afla ca nu este o injoseala sau ceva rusinos, chiar daca ar fi sa ajungi in faza de judecata tot el va plati si cheltuielile aferente procesului; banuiesc ca esti un baiat tanar din relatarea ta, din partea mea iti doresc foarte mult noroc.
Răspuns la discuția Terenul din jurul blocurilor
va multumesc pt raspunsul dvs.
Buna ziua dupa cum am vazut pe forum s-a mai pus in discutie situatia terenurilor din jurul blocurilor de locuit.vreau sa stiu exact cat teren de la peretele blocului, apartine asociatiei de locatari?m-am aflat intr-o situatie foarte ciudata referitor la acest spatiu de linga bloc si anume in jur de vreo 5m de la peretele blocului s-a ingradit de catre un locatar de la etajul 2 mai mult de atita linga acest gard si-a turnat beton pe o suprafata de 2,5x1m pt. parcarea masinii lui.
Pot spune ca intr-o zi oarecare ma aflam linga acel gard unde la un timp a urlat respectiva persoana sa plec de linga gard dupa care i-am reprosat sa nu mai urle de la etaj.ulteror nu i-a convenit situatia venind jos foarte violent bruscandu-ma pana mi-a rupt tricoul cu care eram imbracat sa vedeti cat tupeu a avut acest nesimtit. In final ce solutii referitor la acel gard pt.ca mi-am dat seama ca este domeniu public se pot lua sau cine este competent pt rezolvarea acestor cazuri.as vrea sa stiu cateva exemple.Va multumesc.