avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Activitate Samuel995

Activitate Samuel995

Fiind inceput de saptamana ma gandesc ca este posibil sa ma trezesc cu politia sau cv la usa...
Chiar nu ma poate ajuta nimeni?
Buna seara!
Azi noapte din pacate am comis o infractiune, recunosc ca imi este rusine de fapta mea dar rau a fost deja facut.
In jur de ora 4:30 am iesit din pasaj cu vreo 80-90km/h, la iesirea din pasaj imediat am vazut 2 lumini rosu-albastre de pe sensul meu de mers, era un Logan MCV indreptat cu botul spre mine. Prima reactie a fost sa franez pana am ajuns in dreptul lor iar mai apoi am accelerat. Ei au intors masina si cu semnalele luminoase in urma mea.
Pana sa reusesc sa scap de ei am luat 4 semafoare pe culoarea rosie si am depasit cu mult viteza legala.
Am facut acest lucru deoarece in prezent am 12 puncte si luna urmatoare urmeaza sa parasesc tara si am nevoie de permis acolo unde merg. Nu eram baut sau drogat.
Masina este pe numele tatalui meu cu toate actele in regula, el momentan nu mai locuieste in RO dar inca este cetatean.
Mentionez ca nu a coborat nimeni din masina de politie sa incerce sa ma opreasca doar au semnalizat cu luminile.
Cum pot sa scap!? daca pot.. Pot spune ca a condus altcineva masina?
De ex. prietena mea are permis dar nu prea il foloseste si ar fii dispusa sa declare ca ea a fost la volan dar numai daca nu este caz de dosar penal.

Multumesc frumos anticipat!
Răspuns la discuția Lovirii sau alte violenþe
Acum cateva luni s-a terminat procesul,a primit condamnare 5 luni cu executare dar a facut recurs si acum se judeca la curtea de apel buc.
Ce credeti ca se poate intampla?Poate sa ii dea cu suspendare?
Buna ziua.

In noiembrie anul trecut am fost agresat de un individ la iesirea din liceu (eu 17 ani,el 25..totul a inceput de la o cearta cu verisoara lui) , am facut plangere , mi-am scos certificat de la INML , am 13 zile scrise pe certificat , 6 martori ...
Dupa 1 luna de la plangere am primit un telefon de la sectia de politie spunandu-mi ca cel care m-a agresat a venit cu avocat si ca a cerut o contra expertiza a certificatului,eu atunci eram plecat din Bucuresti si nu am putut sa vb sa cer mai multe detalii.
Cand am venit acasa am sunat la politie si am cerut detalii dar dosarul meu era de negasit,nu mi au mai fost oferite alte informatii,mi s-a spus ca persoana care se ocupa de mine nu era...nu am mai insistat pentru ca am avut un deces in familie chiar in aceea perioada si eram destul de nevcajit si aveam alte probleme.
Tin sa percizez ca agresorul este o persoana cu o situatie financiara foarte buna.
Nu mi-am constituit parte civila pentru ca atunci cand am scris plangere mi s-a spus ca daca o fac voi ingreuna procesul , desi am facturi la toate tratamentele pe care le-am facut , pentru ca am avut timpanul fisurat.
In septembrie este procesul,cam ce ar putea sa pateasca acest individ ? Sa imi iau si eu un avocat ? Cum imi pot recupera cheltuielile de aprox 1000 de lei (am facturi doveditoare pentru absolul tot) ??