Achizitionam componentele aferente trusei sanitare de prim ajutor si le asamblam in cadrul firmei. Ulterior aceste truse sunt distribuite catre alte firme.
Va rog sa-mi spuneti ce cod CAEN este necesar pentru aceasta activitate.
Buna ziua,
Fetita noastra este nascuta in aprilie 2013, va rog sa-mi spuneti daca art 356 din Legea Educatiei Nationale din 1/2011 a intrat in vigoare si putem beneficia de contravaloarea sumei de 500 eur prin deschiderea unui cont la Trezoreria Statului.
Va multumesc!
Buna ziua, in regulamentul intern al firmei nu este specificat acest lucru. In cazul acesta se aplica CCM la nivel national pe anii 2011-2014? Daca 2 colege sunt venite din CCIC si fie primesc stimuletul de insertie, fie nu s-au implinit cele 6 luni de la reluarea activitatii, care are prioritate la concediere?
Va multumesc!
Buna ziua, sunt concediata si am 3 copii minori cu varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani, ceea ce inseamna mai multe cheltuieli lunare. Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege care protejeaza mamele cu mai multi copii si daca am prioritate inaintea altor angajati. Va multumesc!
Buna ziua,
In data de 13.01.13 mi s-a adus la cunostinta verbal, mie si altor colegi de la alte departamente ca se vor desfiinta posturile si vom fi concediati.
Nu am semnat nici un document si in data de 14.01.13 mi-am luat concediu medical. In data de 15.01.13 am dus la locul de munca concediul medical si directoarea m-a pus sa semnez documentul ca am luat la cunostinta ca voi fi concediata, am vazut ca documentul era datat cu data de 09.01.13, dar nu l-am semnat. In data de 16.01.13 am primit instiintare de la posta ca firma mi-a trimis un document.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele intrebari: daca ridic documentul de la posta cu ce data incepe preavizul meu, cu data de 09.01.13 care era datat sau cu alta data si daca in acest interval imi iau concediu medical, perioada de preaviz se suspenda?
Va rog sa-mi spuneti daca pentru a beneficia de CCIC pentru luna a 12-a tatal trebuie sa aiba lucrate fara intrerupere ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului.
Am intrat in CCIC in data de 21.07.13 si am optat pentru perioada de 1 an care se finalizeaza in data de 22.03.2014.
As vrea sa modific perioada de la 1 an la 2 ani, intrucat nu are cine sa stea cu copilul.
Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez in acest sens.
Va multumesc!
Sunt in concediu de crestere si ingrijire copil si beneficiez de indemnizatie pana la implinirea varstei de 11 luni, adica pana pe data de 22.03.2014.
Va rog sa-mi spuneti cu cat timp inainte trebuie sa ma intorc la munca pentru a beneficia de stimulentul de insertie?
Va multumesc!