avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Art 356 din Legea Educatiei Nationale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Art 356 din Legea Educatiei Nationale

Buna ziua,
Fetita noastra este nascuta in aprilie 2013, va rog sa-mi spuneti daca art 356 din Legea Educatiei Nationale din 1/2011 a intrat in vigoare si putem beneficia de contravaloarea sumei de 500 eur prin deschiderea unui cont la Trezoreria Statului.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 20 Februarie 2014
Din cite stiu au fost suspendat aplicabilitatea acestui articol odata cu reducerile bugetare de prin 2009 .
Termenul de aplicare a fost prorogat pana la 01.01.2014.

Cel mai bine intrebati la Minsiterul educatiei, intrucat nu exista act normativ care sa proroge termenul de intrare in vigoare a textului de lege incident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contul pentru educatie permanenta Costine Costine Va adresam o intrebare la care nu reusim sa primim raspuns, prin urmare, nu stim exact unde sa ne adresam. Avem un baietel nascut pe data de 03.07.2012 si, ... (vezi toată discuția)
Legea educatiei predaangela predaangela Buna seara am citit un articol pe net in legatura cu legea educatiei care prevedea acordarea sumei de 500 euro la nasterea copilului -strict pentru educatie- ... (vezi toată discuția)
Noua lege a educatiei - 500 de euro pentru fiecare nou nascut vivi23ro vivi23ro M ar interesa daca acest proiect este deja lege in vigoare si daca se aplica retroactiv, eu am o fetita de 3.5 ani .. CE acte trebuie depuse si unde . ... (vezi toată discuția)