avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate marius-lex

Activitate marius-lex

Răspuns la discuția Admitere INM 2014
E clar gresita grila,eu sunt unul dintre cei care am sustinut luni acesta examen si am bifat infranctiunea continuata ca fiind corecta.A fost cea mai contestata grila iar cei cu 48-49 pct cu siguranta au contestat-o.
vio26 a scris:

catalin1980 a scris:

Unitatea de rezolutie infractionala cu care se savarsesc actiunile sau inactiunile reprezinta o conditie a :
A concursului de infractiuni
B infractiunii continuate
C infractiunii progresive

A

B
catalin1980 a scris:

2 Sunt parti in procesul penal:
a.inculpatul,persoana vatamata, partea civila, partea responsabila civilmente;
b. invinuitul, partea civila, partea resp. civilmente, inculpatul;
c. inculpatul si partea vatamata

c
catalin1980 a scris:

In cazul in care instanta de judecata isi declina competenta:
A - daca declinarea a fost determinata de competenta teritoriala,instanta careia i s a trimis cauza poate folosi actele indeplinite si poate mentine masurile dispuse de instanta desesizata

B - hotararea de declinare a competentei este supusa numai recursului

C - daca declinarea a fost determinata de competenta dupa calitatea persoanei,instanta careia i s a trimis cauza poate folosi actele indeplinite si poate mentine masurile dispuse de instanta desesizata

bc
JaneSmith a scris:

actiunea oblica si actiunea revocatorie nu intra in tematica, nu?

eu zic ca da
andreeas1 a scris:

RoloTomassi a scris:

78

Felicitari si tie!
Asteptam si alte vesti bune de la colegii de pe forum :D

Merg si eu mai departe....in sfarsit!!!
MihaelaCD a scris:

Hello viitori colegi, la examenul de la Iasi este cineva in Amf. Petre Andrei? Sa mai schimbam o vorba inainte de examen!
Succes tuturor!

Eu sunt.nr catalog 32
acum am vazut...Amfiteatrul PetreP.Andrei..sunt doua
andreeas1 a scris:

Avantajul de a face conexiuni intre institutii. :D Ma mir ca cei de la inm nu te-au lamurit, ei sunt f pregatiti pe grile.

Fara sa fiu lipsit de modestie la grila asta am judecat corect.Am postat-o asa sa ne antrenam in grup:)
Felicitari @andreeas.Pe forumul INM nu am primit raspunsul corect.Chiar esti priceputa.

Liliana te rog inceteaza,da tu dovada de mai multa intelepciune si lasa vorbaretii de genul meu sa isi faca numarul;)
OvidiuDanut a scris:

marius-lex a scris:

Rapunzel a scris:

marius-lex a scris:

Pe calea contestatiei la executare:
a)este posibil sa se solutioneze cereri formulate de parti dar care,din omisiune,nu au fost rezolvate de instanta care a solutionat pricina pe fond
b)se pot administra probe pt a schimba situatia de fapt pe care instanta a retinut-o cu ocazia solutionarii procesului pe fond
c)nu se poate invoca prescriptia dreptului de a cere executarea silita

A

mai asteptam raspunsuri...

C...

Nu este niciunul corect!Scuze daca v-am indus in eroare insa consider ca sunt benefice si astfel de verificari.