avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianaAlex

Activitate AdrianaAlex

Răspuns la discuția Contracte de munca
Va multumesc pentru sfaturi si raspunsuri,
cu stima Adriana
Răspuns la discuția Contracte de munca
Cei la care lucrez ar dori sa nu il inchida sdi sa merg cu el in continuare. Tocmai de aceea am intrebat daca pot avea 2 contracte in acelasi timp. Dar tinand cont de faptul ca eu voi fii in tara toata acesata perioada.
Multumesc
Buna ziua, as dori sa imi raspundeti la o intrebare.
eu lucrez in Itlaia cu contract de munca, as dori sa ma intorc pentru o perioada in Romania, pentru a-mi razolva cave probleme, dar in acelesi timp sa lucrez cu contract de munca in tara.
Inntrebarea mea este pot avea 2 contracte in acelasi timp, unu in Ronania si unul in Italia?
Multumesc
Răspuns la discuția Drepturile unui minor
Pot avea 2 contracte in acelasi timp? Unul in romania si unul in Italia?
Buna ziua.
As mai avea o intrebare. As vrea sa ma intorc in tara pentu a-mi rezolva problema. Imi pot pastra contractul de munca din strainatate si in acelasi timp sa am un contract de munca in tara?
Multumesc, o zi buna va doresc.
Multumesc pentru raspuns.
As ma avea o nedumerire.
In urma cu 3 lui el (tatal copilului) ma contactat pe adresa mea de mess, amenintand ca daca il dau in judecata va cere in instanta ca copilul sa mearga sa locuiasca cu el, tinand cont ca eu lucrez in Italia. Imi poate lua copilul, itiand cont ca eu trimit bani lunar acasa pentru intretinerea lui?
P.S. eu nu am lasat mamei mele o procura sau ceva precum ca am lasat copilul in ingrijirea ai atat timp cat eu sunt aici.
Multumesc, cu mult stima Adriana
Buna ziua, ma numesc Adriana am 23 de ani, lucrez in italia ( cu contract de munca) ca menajera si ingrijirea unui bolnav si am un baietel de 6 ani si 4 luni care este in ingrijirea mamei mele, deoarece eu lucrez in italia.Sunt despartita de tatal cpilului de 4 ani, nu am fost casatoriti legal, am stat in concumbinaj.Dupa despartire eu al luat copilul cu mine. in tot acest timp tatal copilului nu s-a interesat de el si nu l-a vizitat. El beneficiaza de alocatia copilului. Eu imi intretin singura copilul. Ce as putea face pentru a obtine incredintarea copilulul eu si drepturile care i se cuvin copilului. mentionez ca momentan nu stiu unde are domiciliul tatal copilului si nici unde locuieste. Multumesc, cu multa stima si respect Adriana.