Buna ziua, as dori sa imi raspundeti la o intrebare.
eu lucrez in Itlaia cu contract de munca, as dori sa ma intorc pentru o perioada in Romania, pentru a-mi razolva cave probleme, dar in acelesi timp sa lucrez cu contract de munca in tara.
Inntrebarea mea este pot avea 2 contracte in acelasi timp, unu in Ronania si unul in Italia?
Multumesc
Potrivit legislatiei romane, este posibil asa ceva : cumulul de functii.
Pe durata cat sunteti in tara ce se va intampla cu raportul de munca din Italia?
Cei la care lucrez ar dori sa nu il inchida sdi sa merg cu el in continuare. Tocmai de aceea am intrebat daca pot avea 2 contracte in acelasi timp. Dar tinand cont de faptul ca eu voi fii in tara toata acesata perioada.
Multumesc
buna ziua !
daca vreti puncte mai multe pentru pensia din Romania,respectiv stagiu de cotizare mai mare, in Romania incheiati in nume propriu un contract de sigurare la Casa de pensii, iar ulterior mandatati pe cineva sa faca plati lunare in numele dvs. ;
Cumulul de contracte este permis in ROMANIA (ART. 35 Codul muncii) si nu este problema noastra ce faceti cu cel din Italia.Doar scopul urmarit sa va fie limpede,sa stiti pe ce dati banii sau pe ce munciti!!!
cu stima !