avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contracte de munca

Buna ziua, as dori sa imi raspundeti la o intrebare.
eu lucrez in Itlaia cu contract de munca, as dori sa ma intorc pentru o perioada in Romania, pentru a-mi razolva cave probleme, dar in acelesi timp sa lucrez cu contract de munca in tara.
Inntrebarea mea este pot avea 2 contracte in acelasi timp, unu in Ronania si unul in Italia?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AdrianaAlex , utilizator 14:23, 30 August 2013
Potrivit legislatiei romane, este posibil asa ceva : cumulul de functii.
Pe durata cat sunteti in tara ce se va intampla cu raportul de munca din Italia?
Cei la care lucrez ar dori sa nu il inchida sdi sa merg cu el in continuare. Tocmai de aceea am intrebat daca pot avea 2 contracte in acelasi timp. Dar tinand cont de faptul ca eu voi fii in tara toata acesata perioada.
Multumesc
Parerea mea este ca se poate asa ceva. Sa veniti in tara sa incheiati un c.i.m.
buna ziua !
daca vreti puncte mai multe pentru pensia din Romania,respectiv stagiu de cotizare mai mare, in Romania incheiati in nume propriu un contract de sigurare la Casa de pensii, iar ulterior mandatati pe cineva sa faca plati lunare in numele dvs. ;
Cumulul de contracte este permis in ROMANIA (ART. 35 Codul muncii) si nu este problema noastra ce faceti cu cel din Italia.Doar scopul urmarit sa va fie limpede,sa stiti pe ce dati banii sau pe ce munciti!!!
cu stima !
Va multumesc pentru sfaturi si raspunsuri,
cu stima Adriana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile unui minor AdrianaAlex AdrianaAlex Buna ziua, ma numesc Adriana am 23 de ani, lucrez in italia ( cu contract de munca) ca menajera si ingrijirea unui bolnav si am un baietel de 6 ani si 4 luni ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare realizat in alt stat - trebuie sa platesc cas si in romania? iulica60 iulica60 buna ziua sunt Iulica si as dori sa va adresez o intrebare Am lucrat in Romania in industria chimica in perioada 1980 -2005 iar in prezent in Italia de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Buna seara , domiciliez de 20 ... Bianca_Livia Bianca_Livia Buna seara, ma numesc Danut Gheorghe Bodeanu, domiciliez de 20 de ani in Italia si va rog respectuos sa ma ajutati cu un raspuns fata de faptul ca pe ... (vezi toată discuția)