avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate sharky_77

Activitate sharky_77

Răspuns la discuția Vanzare apartament, conditii
multumesc!
doresc sa vand un apartament,mi sa spus k trebuie sa fac certificat energetic si asigurare ptr apartament,rog daca poate cineva sa-mi dea detali in legatura cu certificatul energetic daca intradevar este obligatoriu sau daca chiar exista asa ceva
in lateral si prin fata casei la o distanta de 6 metri trece un parau,de vreo 2 ani visavis de casa au inceput lucrari ptr asfaltarea drumului drum care a avut nevoie de un zid de sustinere...ca sa poata face acel zid au oprit apa din parau printrun dig de pamant la mine in fata sa format o adevarata balta care corodeaza curtea,trotuarul din curte s-a crapat in mai multe locuri,usile din casa nu se mai inchid cum trebuie....am facut cerere la primarie sa dea drumul la apa,au rupt barajul da nu pe toata latimea,apa continua sa balteasca...sunt disperat va rog indrumatima la ce asi mai putea sa fac??!!!
Discuție Teren agricol
buna ziua,bunici mei au vandut acum 20 de ani 3hectare de teren arabil pe suma de 300 marci germane. terenul respectiv inca apare in titlul de proprietate al nostru deci cumparatorul nu a facut intabulare sau alte demersuri.
contractul a fost incheiat intre bunicul meu care a decedat de 1 an de zile si un cetatean german plecat din romania(sas) intrebarea mea este:cetateanul respectiv are dreptul la pamantul respectiv daca nu a facut niciun demers in legatura cu el?
eu pot sa fac succesiune dupa bunicul meu sa intru in proprietatea pamantului?