avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren agricol

buna ziua,bunici mei au vandut acum 20 de ani 3hectare de teren arabil pe suma de 300 marci germane. terenul respectiv inca apare in titlul de proprietate al nostru deci cumparatorul nu a facut intabulare sau alte demersuri.
contractul a fost incheiat intre bunicul meu care a decedat de 1 an de zile si un cetatean german plecat din romania(sas) intrebarea mea este:cetateanul respectiv are dreptul la pamantul respectiv daca nu a facut niciun demers in legatura cu el?
eu pot sa fac succesiune dupa bunicul meu sa intru in proprietatea pamantului?

Alte discuții în legătură

Un mic ajutor la vanzarea unui teren extravilan adrian73 adrian73 Buna ziua, am o nelamurire> bunici mei ( de fapt , numai bunica mai traieste), au un pamant extravilan, cu titlu de proprietate. acest titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Mare nelamurire cu privire la vanzare - cumparare actiuni reprezentand teren arabil ... rhianna_rheea rhianna_rheea Buna ziua. Am si eu o problema si sper sa ma puteti lamuri. In anul 1994 am cumparat de la o matusa actiuni reprezentand echivalentul arabil al unui pamant ... (vezi toată discuția)
Recensamantul agricol si al populatiei di ianuarie 1948 ninovc ninovc Buna ziua, In urma cu 6-8 luni am aflat ca bunicul, din partea tatalui (tatal meu fiind decedat de 7ani), a detinu pamant. Am facut o adresa catre ... (vezi toată discuția)