avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Stilul Romanesc. Lucrarile de utilitate publica imi ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Stilul Romanesc. Lucrarile de utilitate publica imi afecteaza proprietatea

in lateral si prin fata casei la o distanta de 6 metri trece un parau,de vreo 2 ani visavis de casa au inceput lucrari ptr asfaltarea drumului drum care a avut nevoie de un zid de sustinere...ca sa poata face acel zid au oprit apa din parau printrun dig de pamant la mine in fata sa format o adevarata balta care corodeaza curtea,trotuarul din curte s-a crapat in mai multe locuri,usile din casa nu se mai inchid cum trebuie....am facut cerere la primarie sa dea drumul la apa,au rupt barajul da nu pe toata latimea,apa continua sa balteasca...sunt disperat va rog indrumatima la ce asi mai putea sa fac??!!!

Alte discuții în legătură

Cumparat casa. in sfarsit!! cum as putea evita viitoarele probleme cu vecinii?? amri amri Va rog mult, daca puteti, sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Situatia mea e urmatoarea: am reusit sa mi cumpar o casuta in sept si, din prea marea fericire ... (vezi toată discuția)
Vecinul a scos pamant de la el din curte si mi-a alunecat terenul si mi-a crapat tencuiala casei peste tot ali77mada ali77mada Buna ziua. Locuiesc intr-o casa construita in 1960. In spatele casei am o bucatica de teren pe lungimea terenului, intr-o parte este de 60 cm iar in partea ... (vezi toată discuția)
Bloc cu masini sub geam Simina99 Simina99 Buna ziua, am cumparat un apartament la parter cu vederea pe spate. In jurul blocului ,pe spate si lateral exista numai beton, iar masinile imi parcheaza in ... (vezi toată discuția)