Asa cum am inteles din 2014 este posibil ca impozitele pe apartamente sa se stabileasca in functie de inchirierea/destinatia spatiului respecti
- locativ ~ 150 lei
- comercial ~ 2000 lei
Este adoptata aceasta hotarare sau in faza de proiect, daca doar proiect cand ar trebui sa se decida...?
Sa inteleg ca pot depune fara probleme bilantul semnat doar de administratorul SRL neangajat (numit prin act constituitiv), fara sa mai fie nevoie de viza unui expert contabil sa a unui contabil angajat pe firma ??
Are dreptul administratorul unui SRL daca nu are calitatea de angajat (numit administrator prin act constituitiv) sa isi tina contabilitatea de la A-Z cu titlu gratuit fara a mai fi nevoie de viza unui expert contabi?
(mentionez ca exista studii economice superioare iar SRL-ul are cifra de afaceri<35000 euro)
.
- Am aceiasi intrebare pentru cazul unui asociat unic fara angajare sau remuneratie :
" economist care are calitatea de asociat unic poate face acest lucru ?
Ma refer sa tina contabilitatea de la A-Z cu depunere bilanturi, etc, fara a mai avea nevoie de viza unui expert contabil "
Asa cum am inteles din 2014 este posibil ca impozitele pe apartamente sa se stabileasca in functie de inchirierea/destinatia spatiului respecti
- locativ ~ 150 lei
- comercial ~ 2000 lei
Am 2 intrebari la care as dori putin ajutor:
1 - Este adoptata aceasta hotarare sau in faza de proiect?
2 - In cazul unui apartamen al unei PF unde are sediu o PJ cu titlu de comodat (nu chirie) ce se datoreaza ~ 150 sau 2000 ?