avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Economist neremunerat poate tine contabilitate SRL < ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Economist neremunerat poate tine contabilitate SRL < 35.000 EUR?

Buna ziua,

Ca economist am dreptul sa tin contabilitatea unui SRL cu cifra de afaceri < 35.000 EUR, daca nu sunt angajatul firmei, daca firma nu ma remunereaza in vre-un fel ?

Dar economist care are calitatea de asociat unic poate face acest lucru ?

Ma refer sa tina contabilitatea de la A-Z cu depunere bilanturi, etc, fara a mai avea nevoie de viza unui expert contabil

Multumesc mult !
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2013
Cleo_P, utilizator
Cel mai recent răspuns: hillbily746 , utilizator 17:52, 17 Septembrie 2013
Ca economist puteti tine contabilitatea unei firme cu o cifra de afaceri mai mica de 35000 euro.Daca nu sunteti remunerat pentru aceasta eu, personal, v-as crede. Trebuie sa va creada si cel care controleaza.
.
- Am aceiasi intrebare pentru cazul unui asociat unic fara angajare sau remuneratie :

" economist care are calitatea de asociat unic poate face acest lucru ?
Ma refer sa tina contabilitatea de la A-Z cu depunere bilanturi, etc, fara a mai avea nevoie de viza unui expert contabil "

?

Ma refer cu convetie civila cu titlu gratuit sau imputernicire ori vre-o alta varianta recomandata de dvs

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2013
hillbily746, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate- economist pot semna raportarile financiare pfa fdlevente fdlevente Buna seara, sunt economist inregistrat la registrul comertului pot sa tin contabilitate pt. pfa, ii, care depasesc cifra de afaceri 35 000 euro. Stiu ca pt. ... (vezi toată discuția)
Pfa claudana claudana Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spune-ti daca un pfa cu cod caen 6920 activitati de contabilitate si audit financiar, poate sa tina contabilitate si sa semneze ... (vezi toată discuția)
Vizare bilant obligatorie? loredana.m loredana.m Daca sunt administratorul unei societati care are cifra de afaceri 30 000 euro si eu intocmesc toate actele contabile este obligatoriu sa am bilantul vizat de ... (vezi toată discuția)