avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa

Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spune-ti daca un pfa cu cod caen 6920 activitati de contabilitate si audit financiar, poate sa tina contabilitate si sa semneze bilanturi la firme cu cifra de afaceri sub 35000 euro sau sub 65000 euro.
va multumesc!
Daca nu este expert poate tine contabilitatea pana in 35.000 euro ( inclusiv bilant) si peste 35.000 euro cu certificarea bilantului de un expert sau bilant auditat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil pfa elenailie elenailie Buna ziua,are dreptul un contabil care detine PFA sa semneze toete documentele fiscale inclusiv bilantul anual al unei firme, daca acest contabil nu este ... (vezi toată discuția)
Pfa activitate contabilitate - cand intervine limita de 35000 euro? simoalin simoalin Buna ziua, Am un PFA cod CAEN 6920 - \\"Activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal\\". Conform legislatiei dintr-o ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare firma contabilitate coleaconstantin coleaconstantin As dori sa stiu care sint conditiile infiintarii unei firme de cotabilitate (vezi toată discuția)