avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acte infiintare firma contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acte infiintare firma contabilitate

As dori sa stiu care sint conditiile infiintarii unei firme de cotabilitate
Cel mai recent răspuns: afaceriiolden , utilizator 22:02, 4 Decembrie 2011
Conditiile normale de infiintare, respectiv documentele necesare la infiintarea oricarei societati. Exceptie codul activitatii principale trebuie sa fie activitati de contabilitate, respectiv 6920 cod CAEN. Nu puteti autoriza alte activitati secundare in afara domeniului principal, de exemplu activitati de comert. Puteti face consultanta pentru afaceri si management etc. Societatea trebuie sa fie membra CECCAR, si dupa caz a Camerei Auditorilor Fiscali etc. - a oricaror organisme profesionale in domeniu.

sau puteti opta pentru PFA-contabilate intocmire si semnare bilant contabil pana la cifra de afaceri 35.000 de euro, fara acord CECAR si alte coduri caen inclusiv comert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare servicii contabilitate irinuka2005 irinuka2005 SUNT SOCIETATE COMERCIALA AVAND IN COD CAEN INCLUSIV PRESTARI SERVICII .POT FACTURA SERVICII CONTABILE PE ACEASTA FIRMA?MENTIONEZ CA NU AM ABSOLVIT CURS DE ... (vezi toată discuția)
Contabilitate firma cu cifra de afaceri pana la 35000 euro ella86 ella86 Pot tine contabilitatea la o firma cu cifra de afaceri de pana la 35000 euro daca am firma cu codul CAEN 6920 \"Activitati de contabilitate si audit financiar; ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl -cod caen 6920 mitroi_mih mitroi_mih Sunt interesat de documentele si conditiile necesare infiintarii unui SRL in domeniul contabilitatii . (vezi toată discuția)