SUNT SOCIETATE COMERCIALA AVAND IN COD CAEN INCLUSIV PRESTARI SERVICII .POT FACTURA SERVICII CONTABILE PE ACEASTA FIRMA?MENTIONEZ CA NU AM ABSOLVIT CURS DE CECCAR insa am liceu si facultate absolvita de finante banci contabilitate si sunt administratorul firmei de mai sus.Am dreptul de a factura astfel de servicii?
Multumesc!
caenul principal este de comert cu ridicata echipamente sanitare insa la secundare am si servicii spre exemplu am 6399 alte activitati de servicii informationale sau 8299 alte activitati suport pentru intreprinderi nca sau 9609 alte activitati de servicii n.c.a.Pot factura servicii contabile in aceste conditii folosindu-ma de unul din codurile caen mentionate mai sus?
Ce conditii ar trebui sa indeplinesc ca sa pot factura astfel de servicii ca si societate comerciala?
Trebuie sa am ca si domeniu principal de activitate servicii sau ce trebuie sa fac?
Caen - 6920 - Activităţi de contabilitate şi audit financiar; consultanţă în domeniul fiscal,
si alte conditii stricte si obligatorii impuse de ceccar si registrul comertului.
Mergeti la ceccar si incepeti de acolo. Bafta!