avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Facturare servicii contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Facturare servicii contabilitate

SUNT SOCIETATE COMERCIALA AVAND IN COD CAEN INCLUSIV PRESTARI SERVICII .POT FACTURA SERVICII CONTABILE PE ACEASTA FIRMA?MENTIONEZ CA NU AM ABSOLVIT CURS DE CECCAR insa am liceu si facultate absolvita de finante banci contabilitate si sunt administratorul firmei de mai sus.Am dreptul de a factura astfel de servicii?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: irinuka2005 , utilizator 18:37, 13 Octombrie 2013
ce cod caen aveti?
caenul principal este de comert cu ridicata echipamente sanitare insa la secundare am si servicii spre exemplu am 6399 alte activitati de servicii informationale sau 8299 alte activitati suport pentru intreprinderi nca sau 9609 alte activitati de servicii n.c.a.Pot factura servicii contabile in aceste conditii folosindu-ma de unul din codurile caen mentionate mai sus?

Multumesc frumos pt raspuns!
Ultima modificare: Duminică, 6 Octombrie 2013
irinuka2005, utilizator
NU.
Ce conditii ar trebui sa indeplinesc ca sa pot factura astfel de servicii ca si societate comerciala?
Trebuie sa am ca si domeniu principal de activitate servicii sau ce trebuie sa fac?
Ultima modificare: Duminică, 6 Octombrie 2013
irinuka2005, utilizator
Caen - 6920 - Activităţi de contabilitate şi audit financiar; consultanţă în domeniul fiscal,
si alte conditii stricte si obligatorii impuse de ceccar si registrul comertului.
Mergeti la ceccar si incepeti de acolo. Bafta!

Alte discuții în legătură

Registrul comertului iclaudia19 iclaudia19 buna seara, sunt economist si as vrea sa incep sa tin evidenta contabila la mai multe firme, am o firma personala pe care as putea lucra(a le factura prestari ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pfa - evidenta contabila Lazar Delia Lazar Delia as avea o intrebare ,daca sunt absolventa de studii economice superioare pot infiinta pfa si tine evidenta contabila la firmele cu cifra de afacerii sub 35.000 ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa economist irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Am terminat ASE-ul, facultatea de contabilitate, am experienta 9 ani ca si economist, nu sunt membru CECCAR si as dori sa-mi deschid un pfa cod ... (vezi toată discuția)