Am participat la o selectie de recrutare pentru postul de membru in C.A.
In urma concursului ,din 11 candidati am obtinut a saptea nota .Numarul de membrii in C.A =7.Trebuia sa fiu admis.La sedinta A.G.A s-a ascuns raportul final cu notele participantilor si s-a prezentat acestora lista scurta cu cei 11 candidati.Au fost validati pe apartenenta politica 7 membrii. Binenteles ca ultimele 3 note din raportul final au fost alese in cadrul C.A. ,ultimul fiind ales chiar presedinte C.A.
Mentionez ca am o Intreprindere individuala,cu un angajat. Pentru angajat platesc toate darile catre stat la fel ca un SRL. Firma functioneaza din anul 2005,perioada in care am avut si salariatul respectiv.Eu sunt angajat la o firma de constructii. La fiecare inceput de an duceam o adeverinta de salariat la cass ,asigurindu-ma ca in acest fel nu mai platesc alt cass pe firma.De anul acesta,cass nu se mai ocupa de colectarea darilor ce li se cuveneau.Se ocupa Administratia Fiscala teritoriala.Recent am primit o somatie de la acestia precum ca sunt dator la CASS o suma de aprox.500ron si penalitati de aprox. 2500 ron. Cum pot iesi din aceasta situatie?