avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... care este termenul de contestatie SI LEGEA CARE SE ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

care este termenul de contestatie SI LEGEA CARE SE APLICA

Am participat la o selectie de recrutare pentru postul de membru in C.A.
In urma concursului ,din 11 candidati am obtinut a saptea nota .Numarul de membrii in C.A =7.Trebuia sa fiu admis.La sedinta A.G.A s-a ascuns raportul final cu notele participantilor si s-a prezentat acestora lista scurta cu cei 11 candidati.Au fost validati pe apartenenta politica 7 membrii. Binenteles ca ultimele 3 note din raportul final au fost alese in cadrul C.A. ,ultimul fiind ales chiar presedinte C.A.

Alte discuții în legătură

Ce documente trebuie să încheie și să semneze o comisie de concurs? enigmescu enigmescu Am căutat pe net să mă lămuresc asupra documentelor pe care o comisie de concurs instituită în vederea organizării de concurs pentru ocuparea unui post ... (vezi toată discuția)
Comisia de concurs fina fina Poate fi schimbat presedintele comisiei de concurs inainte de proba de interviu ? Motiveaza ca a avut neintelegeri cu unul dintre candidati. Multumesc. (vezi toată discuția)
Alegerea presedintelui Cristina Crisan Cristina Crisan Buna ziua, Doresc sa intreb,daca un proprietar si-a depus candidatura pt. functia de presedinte,s-a organizat adunare gen.pt. validarea lui.In adunare au ... (vezi toată discuția)