avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate alexandra_25

Activitate alexandra_25

Discuție Testament
Buna ziua! Mama mea detine in proprietate un teren, pe care se afla costruite o casa si anexe, acestea din urma fiind reconditionate complet de mine. Mama doreste sa intocmeasca un testament. Daca fratele meu nu doreste sa ii dea copie dupa buletin sau certificat de nastere si decide sa imi faca doar mie pe anexe, cu casa batraneasca la succesiune ce se va intampla? Se va imparti? Multumesc antcipat!
Discuție Recurs
In cadrul unui proces de litigiu, in instanta am castigat, iar la recursul formulat de societate la Curtea de Apel Ploiesti, am pierdut. Cum pot vedea motivarea deciziei doaerece am inteles ca nu o voi primi acasa? Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Vechime
Cum pot afla daca grupa I de munca este asimilata sau nu la conditii speciale?
Răspuns la discuția Vechime
Sunt nascut in 5 septembrie 1967. In perioada 31.10.1988-01.04.2001 am lucrat la loc de munca prevazut cu grupa I de munca, timp 100%. In perioada 01.04.2001-04.12.2012 am lucrat la loc de munca cu conditii de munca speciale. Daca cotizez la bugetul de asigurari sociale, perioada in care cotizez se considera vechime in munca?
Discuție Vechime
Buna seara! Recent, am terminat perioada de somaj si am incercat sa imi gasesc un loc de munca, fara rezultat. Este posibila plata contributiei la pensie, daca nu am un loc de munca? Este obligatorie si plata CAS-ului? Mentionez ca am 24 de ani vechime in grupa I de munca, timp lucrat 100%. Care este varsta minina de iesit la pensie in astfel de conditii? Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Drepturi salariale
Exista vreo perioada stabilita prin lege in care sa primesc banii? Cat poate dura insolventa unei firme?
Răspuns la discuția Drepturi salariale
Da, s-a facut reintegrarea. In acest moment, sunt in preaviz.
In decembrie am fost concediat. In cadrul procesului, instanta a dat verdictul in favoarea mea. Din februarie, firma a intrat in insolventa. Din februarie pana la reintegrare cum mi se vor plati drepturile salariale? De catre cine? Legea impune o perioada in care trebuiesc platite aceste drepturi? Multumesc anticipat!