avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs

In cadrul unui proces de litigiu, in instanta am castigat, iar la recursul formulat de societate la Curtea de Apel Ploiesti, am pierdut. Cum pot vedea motivarea deciziei doaerece am inteles ca nu o voi primi acasa? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 16:32, 17 Martie 2014
Dupa redactarea si motivarea hotararii judecatoresti (30 zile de la pronuntare) mergeti la Curtea de apel si solicitati o copie de pe aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-au facut recurs gatej cezar gatej cezar am avut proces cu o firma in care solicitam completarea si eliberarea cartii de munca si plata unui salariu pe ultima luna si unul compensator am castigat ... (vezi toată discuția)
Incheiere ? magyari magyari Am intentat un proces la inceputul anului 2008. Am castigat in prima instanta ( Tribunal ), dupa care am avut de asteptat peste 6 luni de la data admiterii ... (vezi toată discuția)
Cat timp mai trebuie sa astept pt ca judecatorul sa dea motivatiile deciziei luate? okdaniok okdaniok La un proces civil,Curtea de apel a dat decizia civilă in data de 07.10.2012. Intrebarea mea este: cat timp mai trebuie sa astept pt. ca judecatorul sa dea ... (vezi toată discuția)