avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate Roxana47

Activitate Roxana47

Din păcate, nu. Nu are clauză.


Cornel Vasile a scris:

Chiar credeti ca un contabil s-ar pricepe la toate?

O concediere presupune mai muti pasi ..acel salariat are clauza de neconcurenta ?

Buna! Vă rog, am nevoie de puțină îndrumare..
Prietena mea are o firmă, micuță ce e drept, in domeniul construcțiilor. A încheiat de câteva luni un contract cu o altă firmă. Pe teren, a trimis un angajat pentru măsurători. Acesta din urmă a hotărât să își facă propria firmă și chiar s-ar fi înțeles cu oamenii cu care a fost încheiat contractul, să-i preia prietenei mele lucrarea. Ba mai mult, deși a fost rugat să semneze demisia, acesta refuza punând condiția să fie plătit cu o sumă de 3 ori mai mare decât salariul stabilit. Poate face ceva prietena mea privitor la demisie? Dacă exista vreo procedura prin care să-l poată da afară...
Buna ziua. Cu privire la infractiunile contra infaptuirii justitiei, poate exista concurs intre favorizarea infractoruui si marturia mincinoasa? Am gasit mai multe opinii, unii spun ca da, altii sustin ca ori e una ori e cealalta. Multumesc anticipat.
Buna ziua :) Ma aflu intr-un proces de divort, la mijloc fiind copilul nostru minor in varsta de 5 luni. Am fost data afara de la domiciliul unde locuiam cu sotul meu si parintii sai, iar copilul a ramas la ei, refuzand sa mi-l dea. Sotul meu a depus cererea de divort in data de 2.08.2013 insa eu inca nu am primit nici o instiintare in legatura cu acest fapt. Ideea e ca as vrea sa mai grabesc putin lucrurile si as dori sa depun o procedura - cerere care se cheama "Ordonanta Presedintiala" si prin care orice persoana de poate adresa instantei pentru a cere o masura temporara de incredintare minor, pana la judecarea cauzei principale. Am vorbi cu mai multi avocati insa , ca acestia sa mi-o redacteze cer sume cuprinse intre 150 lei si 250 (doar redactat) si 600 lei redactat plus avocat .As vrea sa stiu daca o pot redacta aceasta cerere singura si daca da, unde trebuie depusa si daca, desigur are acelais efect sau nu. Multumesc!