avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Activitate angel07

Activitate angel07

Buna ziua,
Pentru un PFA in sistem real, cu mai multe obiecte de activitate legate intre ele (CAEN-urile sunt: 4332-principal si 1623,1624,3102,4759-secundare) trebuie sa se depuna D220, respectiv sa se plateasca impozit anticipat pentru fiecare CAEN?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Discuție medicina muncii
Buna ziua,
V-as ruga sa-mi spuneti daca este vreo problema in faptul ca un angajat doreste sa-si faca controlul medical periodic in localitatea unde este punctul de lucru (unde lucreaza practic) si nu in localitatea unde este sediul social al firmei si unde firma are incheiat un contract cu un cabinet de medicina muncii.
Multumesc anticipat!
Buna, va rog sa-mi dati cateva sugestii cu privire la urmatoare problema: exista un SRL cu 2 asociati,dintre care unul doreste sa se retraga.Se face hotararea AGA si contractul de cesiune a partilor sociale (mentionez ca asociatul care ramane va cumpara partile de la cel care pleaca,deci ar fi asociat unic).Firma are datorii catre bugetul statului.
Intrebarile mele sunt:
1. In hotararea AGA se mentioneaza si faptul ca asociatul ramas devine asociat unic si in consecinta se va modifica corespunzator actul constitutiv?sau se face ulterior aceasta mentiune?
2.Hotararea AGA si/sau contractul de cesiune trebuie autentificate inainte de depunerea lor la Registrul Comertului?
3.Faptul ca firma are datorii catre stat impiedica procedura de retragere a asociatului?

Multumesc mult!