avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit PFA cu mai multe CAEN-uri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit PFA cu mai multe CAEN-uri

Buna ziua,
Pentru un PFA in sistem real, cu mai multe obiecte de activitate legate intre ele (CAEN-urile sunt: 4332-principal si 1623,1624,3102,4759-secundare) trebuie sa se depuna D220, respectiv sa se plateasca impozit anticipat pentru fiecare CAEN?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Alegere coduri caen pfa - principal + secundare dpacks dpacks Buna ziua, sunt programator si doresc sa schimb gradat domeniul de activitate in viitorul apropiat-mediu. Pentru aceasta am sistat contractul de munca si ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa delia3 delia3 Buna, in 2013 am infiintat un PFA cod caen 0149 ca domeniu principal, mi sa zis ca nu trebuie sa depun nici o declaratie in 2013, in 2014 ce declaratii trebuie ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen pentru pfa antispam antispam Buna ziua. Avand in vedere ca perioada aceasta va fi una destul de zbuciumata pentru \"detinatorii\" de PFA-uri din domeniul IT-ului, am urmatoarea ... (vezi toată discuția)