avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters299946

Activitate ContSters299946

am achizitionat un imobil construit pe un teren concesionat. ma poate lamuri si pe mine cineva de ce primaria refuza acum, verbal doar, sa-mi transfere concesiunea terenului. am facut o cerere in acest sens si astept un raspuns oficial din partea primariei. stiam ca primaria este obligata sa cesioneze terenul respectiv proprietarului imobilului.
Buna ziua,

Am cumparat o casa executata silit care este construita pe un teren concesionat pe 49 de ani de la primarie. M-am dus la primarie sa preiau concesiunea (sa transfer practic concesiunea terenului de pe numele fostului proprietar pe numele meu) si primarul mi-a spus ca nu este de acord sa-mi dea mie terenul in concesiune. Mi-a spus sa ma duc sa dau primaria in judecata.
Astept pareri cat mai repede va rog.
Precizes faptul ca primarul este prieten de familie cu cel care a pierdut casa.
I-am explicat primarului ca terenul este concesionat proprietarului casei. A zis k el imi da doar 200mp, din cei 1000 cat sunt imprejmuiti cu gard, ca diferenta o concesioneaza altuiva NUMAI mie NU...adik mi a spus pe fata ca in partea cealalta de teren o sa-si ridice fostul proprietar alta casa.