avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa teren concesionat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa teren concesionat

Buna ziua,

Am cumparat o casa executata silit care este construita pe un teren concesionat pe 49 de ani de la primarie. M-am dus la primarie sa preiau concesiunea (sa transfer practic concesiunea terenului de pe numele fostului proprietar pe numele meu) si primarul mi-a spus ca nu este de acord sa-mi dea mie terenul in concesiune. Mi-a spus sa ma duc sa dau primaria in judecata.
Astept pareri cat mai repede va rog.
Precizes faptul ca primarul este prieten de familie cu cel care a pierdut casa.
I-am explicat primarului ca terenul este concesionat proprietarului casei. A zis k el imi da doar 200mp, din cei 1000 cat sunt imprejmuiti cu gard, ca diferenta o concesioneaza altuiva NUMAI mie NU...adik mi a spus pe fata ca in partea cealalta de teren o sa-si ridice fostul proprietar alta casa.

Alte discuții în legătură

Contractul de concesionare gupy gupy am nevoie de ajutorul vostru in urmatoarea problema: un teren concesionat se poate transmite? daca da, care sunt pasi? (vezi toată discuția)
Cumparare teren concesionat bittta bittta vreau sa cumpar un teren intr-un sat de la o persoana care il are concesionat de la Primarie pe 99 de ani. dar imi pune o conditie: cat mai repede sa torn ... (vezi toată discuția)
Casa-cesiune alina27 alina27 buna ziua.vreau sa cumpar o casa care este sub contract de cesiune si am inteles ca 49 de ani nu pot sa o vand.actele cica se fac prin firma si la primarie.cat ... (vezi toată discuția)