avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate Lilou

Activitate Lilou

M-am inscris la facultatea University of Liverpool din UK si am nevoie de completarea a doua hartii. Primul document se poate gasi foarte usor pe google daca veti cauta "uk student certifier checklist" si sa imi completeze copia de pe buletin cu un text in engleza prin care atesta ca acea copie este conform originalului(NU AM NEVOIE DE COPIE LEGALIZATA). Aceste documente sunt practic pentru a confirma identitatea mea. Nu va veti vinde casa, firma, libertatea, etc. Este o pura formalitate si am nevoie de ajutor. Cine din Bucuresti care ma poate ajuta cu completarea acestor hartii?
Discuție Admitere Drept
Anul urmator vreau sa dau la Drept la Universitatea Titu Maiorescu. Care este procedura?Se intra pe baza de dosar sau de examen? Care este taxa anuala?
Răspuns la discuția Fumigene si pedepse
Citisem undeva ca fumigenele si tortele fac parte din categoria 1 si pot fi comercializate tot timpul anului. Imi puteti spune care sunt acele locuri interzise?Sa ma feresc de ele.
La minutul 1:43 se poate observa fumigena,nu face zgomot,dar acestia sustin ca au primit amenda.Care ar fi pretul amendei? ([ link extern ] )
Răspuns la discuția Fumigene si pedepse
Doar de distractie.Nu produc zgomot. Vreau sa aprind in jur de 20 intre blocuri,loc relativ pustiu, ar putea aparea probleme grave?
Sper sa ma ajute si pe mine cineva cu aceste intrebari.
1.Care sunt pedepsele pentru aprinderea fumigenelor si care este pretul amendei?
2.Care sunt urmarile daca nu platesc amenzile primite?
3.Scoala/liceul/facultatea vor lua vre-o actiune,de exemplu scaderea notei la purtare sau exmatriculare? Nu vreau sa le aprind nici in curtea si nici in interiorul institutiei.