avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Completare acte de studii in strainatate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Completare acte de studii in strainatate

M-am inscris la facultatea University of Liverpool din UK si am nevoie de completarea a doua hartii. Primul document se poate gasi foarte usor pe google daca veti cauta "uk student certifier checklist" si sa imi completeze copia de pe buletin cu un text in engleza prin care atesta ca acea copie este conform originalului(NU AM NEVOIE DE COPIE LEGALIZATA). Aceste documente sunt practic pentru a confirma identitatea mea. Nu va veti vinde casa, firma, libertatea, etc. Este o pura formalitate si am nevoie de ajutor. Cine din Bucuresti care ma poate ajuta cu completarea acestor hartii?
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2016
Lilou, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:09, 29 Mai 2016
De ce nu vi le puteti completa dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare pasaport si carte de identitate Anna2020 Anna2020 Cum pot obtine o copie legalizata/apostilare a pasaportului si a cartii de identitate? Sunt pe cale de a ma alatura unei fundatii din afara Romaniei, impreuna ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc copilului nascut in strainatate. natachka natachka buna ziua.ma numesc natalia (cetatean r.moldova)si am un copil de 3 luni nascut in uk.sotul meu vine in Romania in viitorul apropiat singurPoate pe baza ... (vezi toată discuția)
Copii legalizate pentru australia GeorgeNeagu GeorgeNeagu Buna ziua, Mi s-a cerut de guvernul Australian o copie legalizata dupa pasaportul si buletinul meu. Dupa cum stiti si pasaportil romanesc si buletinul sunt ... (vezi toată discuția)