avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Copii legalizate pentru Australia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Copii legalizate pentru Australia

Buna ziua,

Mi s-a cerut de guvernul Australian o copie legalizata dupa pasaportul si buletinul meu. Dupa cum stiti si pasaportil romanesc si buletinul sunt atat in limba romana si engleza. Ei cer ca pe copie sa se scrie ceva de genul in limba engleza: " I certify this to be atrue copy of the original which has been sighted by me today". Apoi data si stamplia notarului.
Din pacate trei notari in Constanta mi-au spus ca ei pot scrie doar in limba romana si nu as vrea sa fac un drum pana la Bucuresti la consulatul Australiei pentru ceva ce consider ca se poate rezolva in Constanta foarte usor.

Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra.

George.
Cel mai recent răspuns: ContSters318277 , utilizator 12:47, 12 Iunie 2014
Legalizare copie și traducere în limba engleză. Oriunde. Supralegalizarea dacă este cazul se face în statul respectiv de către organele acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii in engleza?! camiha camiha Ma poate ajuta cineva cu un model de contract de prestari servicii( pentru elaborarea unui plan de afaceri) in limba engleza? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Trimis comisiei eu, va rog fiti de partea dreptatii si promovati-l, prieteni juristi amy_pilot amy_pilot Sirs, I address this to you as I am a young proffessional citizen in the country which has been selected to reach the EU commission the ... (vezi toată discuția)
Munca in uk buiavasi buiavasi Buna seara ! Am primit o oferta de munca la un hotel din Londra si schita contractului de munca pe care o anexez in attach cu rugamintea de a ma lamuri daca ... (vezi toată discuția)