avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Activitate zgubus1

Activitate zgubus1

Răspuns la discuția Aplicarea legii 284 din 2010
Nu am primit nici o decizie din martie 2009 cand am dat examenul de debutant. Mentionez ca am colega care a sustinut anul acesta examenul de debutantm si are salariul cu 300 lei mai mare ca al meu, lucrand pe aceiasi functie.
Sunt salariat in sistemul bugetar ( sanitar) din 2008 si am constatat ca mai multi colegi de serviciu incadrati dupa 2010, pe aceiasi functie, in aceiasi sectie, cu aceleasi sporuri si au un salariu cu 300 lei mai mult ca mine. Am fost la financiar, unde mi s-a explicat ca diferenta provine de la grila de salarizare prevazuta de leg. 284/2010, de care eu nu beneficiez pentru ca sunt incadrata inainte de intrarea in vigoare a legii. Mentionez ca eu am si vechime mult mai mare in domeniu decat persoanele respective.
Va rog sa ma ajutati, sau sa ma indrumati pentru a putea indrepta aceasta nedreptate care mi se face!
Răspuns la discuția Radiere auto dezmembrat
multumesc mult!
Am avut un autoturism pe care l-am dezmembrat si instrainat pe bucati fara un act de la remat. Acum cateva zile am radiat-o de la Directia de Permise si Inmatriculari, dar cei de la taxe si impozite nu vor sa o radieze pe motiv ca nu am nici o dovada ca autoturismul nu mai exista fizic.
Ce ma sfatuiti sa fac?