avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere auto dezmembrat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere auto dezmembrat

Am avut un autoturism pe care l-am dezmembrat si instrainat pe bucati fara un act de la remat. Acum cateva zile am radiat-o de la Directia de Permise si Inmatriculari, dar cei de la taxe si impozite nu vor sa o radieze pe motiv ca nu am nici o dovada ca autoturismul nu mai exista fizic.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: zgubus1 , utilizator 20:29, 8 Septembrie 2013
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt bunul auto,urmare dezmembrarii acestuia
In baza declaratiei notariale solicitati radierea de pe rolul dvs fiscal
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism dus la fier vechi liviubonta liviubonta Detin o masina din 1992 inmatriculata in romania, pe care in anul 2011 am taiato bucati si am duso la un centru de fier vechi. Cum am duso asa, nu am primit ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia fiscal masina? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am nevoie un sfat cu privire la cum as putea radia o masina. In urma cu cativa ani cand exista taxa de mediu am cumparat o masina doar cu ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cu probleme Mrn.axel Mrn.axel Buna ziua, Am facut greseala sa dau spre folosinta un autoturism (dacia 1310) acum cativa ani, catre o ruda. Masina a ramas in acte pe numele meu, dar ... (vezi toată discuția)