Am o intrebare legata de noul salariu din domeniul constructiilor.
Firma la care lucrez are codul CAEN principal unul dintre acele coduri la care se aplica noul salariu, dar toata cifra de afaceri este pe un cod secundar care, conform legii intrate in vigoare, nu se regaseste printre cele mentionate pentru noile salarii.
Intrebarea ar fi daca va trebui sa aplicam noile salarii la firma chiar daca nu facem cifra de afaceri pe codul principal? Sau mai degraba daca putem, legal, sa facem asta.
Multumesc pentru raspuns, dar situatia nu este aceiasi, exprimarea vointei de a modifica contractul de munca nu s-a facut nici de facturist nici de angajator, pur si simplu s-au adaugat noi atributii la cele existente pe aceleasi conditii si acelasi salariu
Buna ziua, lucrez ca facturist la o societate de productie si distributie mezeluri si am o problema legata de fisa postului.
Ieri am fost chemat la resurse umane pentru a semna o noua fisa a postului care are cateva atributii in plus fata de fisa initiala semnata la angajare, atributii care din punctul meu de vedere nu au nici o legatura cu facturile, atributii de gen "raspunde la telefon pentru a prelua comenzi".
Binenteles ca aceasta noua fisa a postulului nu a fost semnata de facturistii afectati in mod direct de ea si anume cei din schimbul 2.
Vreau sa stiu daca se poate desface contractul de munca ca si consecinta a nesemnarii fisei si daca este legal sa adaugi atributii care nu au legatura cu postul pentru care ai fost angajat.