avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul din constructii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul din constructii

Buna ziua,

Am o intrebare legata de noul salariu din domeniul constructiilor.
Firma la care lucrez are codul CAEN principal unul dintre acele coduri la care se aplica noul salariu, dar toata cifra de afaceri este pe un cod secundar care, conform legii intrate in vigoare, nu se regaseste printre cele mentionate pentru noile salarii.

Intrebarea ar fi daca va trebui sa aplicam noile salarii la firma chiar daca nu facem cifra de afaceri pe codul principal? Sau mai degraba daca putem, legal, sa facem asta.
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2019
Sandu86, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 17 Ianuarie 2019
Va trebui sa aplicati noile salarii la firma , daca exista un cod CAEN din cele mentionate in OUG ... probabil nu se va beneficia de facilitatile fiscale.
Multumesc pentru raspuns, este trist ca se dau legi fara se se gandeasca la toate variantele posibile.

Aveti idee ce institutie m-ar putea informa mai concret?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ministrul muncii si ministerul de finante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim în constructii oug 114/2018 pentru cod caen activitate principala sau secundară? cyan cyan In cazul în care o societate comerciala are cod CAEN 4222 pentru activitatea principala și cod CAEN 2511 in actul constitutiv ca activitate secundara, ... (vezi toată discuția)
Salariu constructii 3000 econo econo Se aplica ordonanta si firmelor care au domeniu secundar de activitate in constructii si care nici nu realizeaza cifra de afaceri? (vezi toată discuția)
Act constitutiv activ principala caen din 3 cifre OANA GORAN OANA GORAN in actul constitutiv al unei societati este mentionata activitatatea principala COD CAEN 101 din cate stiu eu asta este capitolul si codul trebuie specificat ... (vezi toată discuția)