fratele meu a facut acelasi lucru ca si mine,a cumparat de la acea persoana...noi doi si jumatate de judet numai ca declaratii am dat decat 5 persoane... De ce ne-a incadrat la complice in delapidare?
Buna ziua! am si eu o problema...am cumparat benzina de la un cunoscut,nu m-a interesat niciodata de unde o are,m-am bucurat ca o iau mai ieftina si cu banii la salariu..a fost prins de catre politie...i-au fost ascultate telefoanele si in apeluri avea apeluri de la mine unde il intrebam daca are benzina...am cumparat dar cand l-a luat politia,un echipaj a venit si la mine,au facut o perchezitie,am dat declaratii...se terminase tot cand saptamana trecuta am primit o citatie,sa ma duc la parchet in calitate de faptuitor...acolo ne-a spus ca ni se schimba incadrarea din fatuitor in complice la delapidare in gestiune...culmea cel de la care cumparam are aceeasi incadrare,iar el a fost urmarit si a fost si inchis atunci cand eu am dat doar o declaratie...ce sa fac? In situatia mea mai este si fratele meu si inca vreo 4 persoane...dar de la cel de la care am cumparat a cumparat jum.de judet...