avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2012 soluții astăzi
Forum Activitate yoyo21

Activitate yoyo21

Răspuns la discuția CCC
pot sa va mai rog ceva?. am fost la unitate sa depun dosarul pt. a beneficia de acel stimulent de insertie. si mi-a mai spus ca sa ma gandesc cand vreau sami iau concediu 1,2-3 luni ,dar cel putin o luna inainte sami calculeze de cand pot primi acel stimulent de insertie. ce va rog eu, chiar am dreptul sami iau concediu de cel putin o luna inainte sami dea stimulentul de insertie? si daca da, este platit normal acel concediu sau nu primesc salar...
Răspuns la discuția CCC
am inteles, multumesc.
Răspuns la discuția CCC
am optat pentru acel stimulent de insertie, dar ma intrebam , ca daca imi luam ccc un an sau doi o luna din concediul meu si-l lua sotia nu? .daca nu ma insel asa este.. si ma intrebam daca iau eu stimulentul acela de insertie si nu beneficiez de ccc, mai pot lua tot eu luna aceea de ccc, care se presupune ca e obligatorie.
Răspuns la discuția Autorizarea instantei de tutela
am inteles. multumesc.
Discuție CCC
daca am optat pentru acel stimulent de insertie in valoare de 500 lei in loc de 1/2 ani de concediu pt. cresterea copilului, si logodnica nu a lucrat si nici nu lucreaza ..pot beneficia de o luna de concediu fara sami afecteze salarul?
buna ziua am zi eu o rugaminte .. am 22 de anisi ea 17 jumatate si avem o fetita de 3 saptamani stiti cumva cum pot intra in posesisia unui act.-||autorizarea instantei de tutela?||- am declaratiile parintiilor la notar , analizele facute .. dar nu stiu de unde iau actul acela pt. a ne casatorii..
multumesc frumos. ma-ti ajutat mult, va doresc numai bine...
multumesc frumos, de raspuns.,si ce vreau sa va mai rog. imi trebuie si urmatoarele acte?
- certificat de atestare fiscala, din care sa reiasa ca nu sunt obligatii fiscale pe numele meu..
-declaratii de care miati spus dumneavoastra fac referire la ,,, declaratiile la notar, din care sa reiasa ca sunt cetatean roman cu domiciliul pe teritoriul romaniei,si ca locuiesc inpreuna cu concubina si copilul, si ca ma ocup de cresterea si ingrijirea co[ilului...? ceva articol..12 din or.d.urg. nr. 111.- 08. 12. 2012 sau art. 7-8 alin. 1.... am specificat asa ..pt. ca asa mi sa cerut de la lucru.
buna ziua. ma poate ajuta cineva cu ceva informatii in legatura cu un concediu de paternitate? am 22 de ani lucrez in armata de la 18 ani si viitoarea mea sotie are 17ani jumatate,, avem o fetita de 10 zile .. cu ea nu lucreaza pot beneficia eu de acel concediu de paternitate?, si cam ce acte as avea nevoie .. multumesc frumos..