avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Autorizarea instantei de tutela
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Autorizarea instantei de tutela

buna ziua am zi eu o rugaminte .. am 22 de anisi ea 17 jumatate si avem o fetita de 3 saptamani stiti cumva cum pot intra in posesisia unui act.-||autorizarea instantei de tutela?||- am declaratiile parintiilor la notar , analizele facute .. dar nu stiu de unde iau actul acela pt. a ne casatorii..
Cel mai recent răspuns: yoyo21 , utilizator 22:07, 19 Septembrie 2013
Trebuie sa cereți instanței de judecată autorizarea.Minora formulează cererea. Dar cred că va dura mai mult decât cele 6 luni până va deveni majoră, în ultima vreme procedura este destul de greoaie, așa că mai bine mai așteptați și cele 6 luni și vă puteți căsători liniștiți.
am inteles. multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Memeu86 Memeu86 Buna ziua. Va rog ajutati-ma cu un raspuns. Am divortat la notar, nu am facut partajul pana acum, partaj ce include doua apartamente, unul al tatalui meu ce mi ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu o minora Elena123456ely Elena123456ely O minora in varsta de 17 ani se poate casatorii , in cazul in care este gravida , fara incuviintarea parintilor ? Iar daca da , va putea lucra, sau sa treaca ... (vezi toată discuția)
Cerere modificare program vizitare minor auvlg auvlg Am divortat in 2006 in urma divortului copilul a fost incredintat mamei si cu asta am fost total deacord. La data respectiva fosta sotie avea domiciliu in ... (vezi toată discuția)