avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana2000_2012

Activitate Adriana2000_2012

Lucrez in domeniul bancar, iar postul meu nu s-a desfiintat, doar ca a fost angajata pe perioada determinata o alta persoana in locul meu iar la intoarcere pe mine intentioneaza sa ma incadreze pe un post inferior. Au dreptul sa faca asta? Daca da, atunci imi pot micsora si salariul avand in vedere ca responsabilitatile sunt mai mici? Ce se intampla daca nu sunt de acord, cum ar trebui sa procedez eu?
Buna ziua,

In cazul in care tatal nu indeplineste conditiile de a intra in ccc in cea de-a 12 luna si continua mama CCC-ul care sunt formalitatile care trebuies indeplinite? Ce documente sunt necesare pentru a dovedi ca nu au existat venituri, unde trebuie depuse si pana cand?
In cazul meu copilul s-a nascut pe 10 decembrie 2012, in ce conditii tatal ar putea beneficia de a 12 a luna de CCC, din ce perioada se iau in calcul veniturile in cazul lui? Daca nu se incadreaza si imi iau eu a 12 a luna in continuare mai beneficiez de stimulentul de reinsertie cand ma reincadrez in munca?
Buna ziua,

Daca tatal nu a avut venituri in anul anterior, atunci practic el nu indeplineste conditiile de a beneficia de CCC in cea de-a 12 luna?? Ce se intampla in acest caz?
Buna ziua,

In luna noiembrie as vrea sa ma intorc la serviciu dupa concediu de crestere copil de pana la 1 an, insa, din cate am auzit, seful vrea sa ma puna pe un alt post. Mentionez ca pe postul meu a fost angajata o persoana pe perioada determinata pana la intoarcerea mea. Vroiam sa stiu in ce masura sunt obligati sa imi dea postul inapoi? Iar daca ma trec pe un alt post pot sa imi scada salariul sau sunt obligati sa mi-l mentina?