avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tatal nu indeplineste conditiile de a beneficia de a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tatal nu indeplineste conditiile de a beneficia de a 12 luna de CCC

Buna ziua,

In cazul in care tatal nu indeplineste conditiile de a intra in ccc in cea de-a 12 luna si continua mama CCC-ul care sunt formalitatile care trebuies indeplinite? Ce documente sunt necesare pentru a dovedi ca nu au existat venituri, unde trebuie depuse si pana cand?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:15, 11 Septembrie 2013
1. Tatal da o declaratie la primarie ca nu a avut venituri in cele 12 luni eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC.

2. In acelasi timp depune si o adeverinta de la Adm. fiscala ca in acea perioada nu a avut venituri profesionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil laura_f laura_f Buna ziua! Am intrat de curand in concediul pentru cresterea copilului. O prietena mi-a spus ca statul obliga si tatal sa stea o luna de zile in acest ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Alexandra0311 Alexandra0311 Buna ziua. Am nascut o fetita pe 03.11.2013 si am intrat in concediu de crestere copil pe o perioada de 2 ani...ce ma intereseaza e cand trebuie sa ma intorc ... (vezi toată discuția)
Ccc si stimulent de insertie daniela.popa daniela.popa Buna ziua, am si eu 2 nelamuriri: 1. Am optat sa stau cu copilul 2 ani in CCC. Acum el are 1an si 4 luni daca ma angajez primesc stimulent de insertie pana ... (vezi toată discuția)