avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Activitate encutu

Activitate encutu

buna seara.in luna februarie am castigat procesul pt recuperarea taxei auto platita acum cativa ani.am lasat totul in baza doamnei avocat.au trecut 4 luni de atunci iar eu primesc acelasi raspun de 4 luni,ca sunt in curs de analiza dosarele..ce analiza? de ce nu-mi primesc bani? nu au un termen limita in a-mi da banii? multumesc!
buna seara
sotul meu este navigator si vrea ca prin programul prima casa se cumparam un apartament.eu nu vreau sa particip la acest credit pt ca acum cativa ani am intrat in baza de date ca "rau platnic".ii va fi aprobat dosarul daca eu sunt in baza de date?daca se declara necasatorit este o problema?multumesc
ok.multumesc frumos!
azi am fost la banca la care isi amintea mama ca este facut creditul dar acolo nu ni s-a permis accesul la informati pt ca mama in momentul in care tata a facut creditul ea nu a semnat nimic si atunci trebuie apelat la un avocat ca acesta sa faca o cerere si poate asa primim un raspuns.avocatul mi-a spus ca nu este nevoie ca el sa faca cerere din moment ce mama era sotia decedatului la momentul respectiv..deci ce ar trebui sa fac sunt un pic zapacita de situatie..ms
Nici fata nici mama nu sunt trecute in contract.
Si daca tata a declarat la momentul respectiv ca este necasatorit poate avea un raspuns pozitiv pt mama?
Daca in urma cu 5 ani tatal meu vitreg a facut un credit pt una din fiicele din prima casatorie si la un an dupa a murit,mama mea care nu a avut nici o treaba si care pana acum nu a stiut de credit este buna de plata in cazul in care fiica ,care pana acum a platit? Multumesc!