avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit prima casa

buna seara
sotul meu este navigator si vrea ca prin programul prima casa se cumparam un apartament.eu nu vreau sa particip la acest credit pt ca acum cativa ani am intrat in baza de date ca "rau platnic".ii va fi aprobat dosarul daca eu sunt in baza de date?daca se declara necasatorit este o problema?multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:24, 15 Octombrie 2013
Daca se declara necasatorit si este casatorit nu este problema, este doar infractiunea de fals in declaratii si poate lua pana la 2 ani de temnita, dar nu cred ca este cazul de asa ceva.
Sa aplice sotul pentru prima casa si sa declara adevarul - casatorit. Pana la urma dansul este sursa banilor. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari survenite intre semnarea antecontractului si cea a contractului dianaadr dianaadr Salutare! Am o intrebare. Actualul meu sot a solicitat un credit Prima casa acum o luna, cand inca nu eram casatoriti. A semnat antecontractul ca fiind ... (vezi toată discuția)
Starea civila a vanzatoarei unui imobil Vranceanud Vranceanud Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea chestiune, care este mai neobisnuita. Am cumparat azi un apartament in Bucuresti, de la o doamna, care s-a ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratie la notar mihai58 mihai58 Daca declara la notar unul dintre soti ca nu este casatorit la achizitionarea unui imobil ce poate pati, si ce se intimpla cu imobilul daca sotii divorteaza ... (vezi toată discuția)