avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperarea taxei auto de la fisc
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperarea taxei auto de la fisc

buna seara.in luna februarie am castigat procesul pt recuperarea taxei auto platita acum cativa ani.am lasat totul in baza doamnei avocat.au trecut 4 luni de atunci iar eu primesc acelasi raspun de 4 luni,ca sunt in curs de analiza dosarele..ce analiza? de ce nu-mi primesc bani? nu au un termen limita in a-mi da banii? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Andra24 , utilizator 22:39, 4 Iulie 2014
Recuperarea integrala a taxei se va face abia in termen de 5 ani,prin recuperarea anuala a unei cote parti
Beneficiati de anumite facilitati fiscale pentru transele ce vor fi recuperate pe parcursul celor 5 ani
abia de cateva zile au aparut normele prin care se poate restitui sumele reprezentand taxe auto. Acestea se dau in 5 transe egale timp de 5 ani, in aprilie sau noiembrie, depinde de momentul depunerii cererii - in primul semestru sau al doilea al anului
alexcanciu a scris:

abia de cateva zile au aparut normele prin care se poate restitui sumele reprezentand taxe auto. Acestea se dau in 5 transe egale timp de 5 ani, in aprilie sau noiembrie, depinde de momentul depunerii cererii - in primul semestru sau al doilea al anului

Domnule avocat va rog sa-mi spuneti unde scrie ca vom primi banii in aprilie sau noiembrie . Am citit ordonanta din 20 iunie dar nu am vazut sa mentioneze luna pt prima transa . Am hotarare irevocabila din aprilie si am depus cererea la anaf dar pana acum nu am primit nimic , chiar zilele trecute am intrebat si mi-au spus ca trebuie sa asteptam . Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto Ana Oniga Ana Oniga Am facut toate demersurile pentru restituirea taxei auto si acum mi se restituie in perioda de ,5 ani.Intrebarea mea este urmatoarea: daca anul trecut pe 15 ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu Tony 71 Tony 71 Am depus dosarul de recuperare timbru de mediu în aprilie 2016, cu ordonanța care prevedea restituirea eșalonat în 5 ani. Am primit decizia în noiembrie ... (vezi toată discuția)
Taxa mediu totty0381 totty0381 Am castigat prin instanta recuperarea taxei auto, am primit deja 3 transe urmeaza cea de a 4 transa, ce se intampla mai primesc transele inapoi sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)