avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

Am facut toate demersurile pentru restituirea taxei auto si acum mi se restituie in perioda de ,5 ani.Intrebarea mea este urmatoarea: daca anul trecut pe 15 noiembrie a fost virata in contul bancar a doua transa din taxa auto, urmatoarele transe vor fi virate tot pe 15 noiembrie sau in orice zi a luni.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Arini aniri , utilizator 14:36, 28 Noiembrie 2016
In aceiasi zi ar trebui sa primiti in cont banutii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto vladpasca vladpasca Buna ziua. am un autoturism din 1997 cand am inmatriculat in 2009 am platit taxa auto acu 2 ani am facut demersurile pentru recuperarea taxei de inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei auto de la fisc encutu encutu buna seara.in luna februarie am castigat procesul pt recuperarea taxei auto platita acum cativa ani.am lasat totul in baza doamnei avocat.au trecut 4 luni de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)